Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Je kent het wel, je weet wat je zou moeten doen om je lekkerder in je vel te zitten.  Fitter, energieker, vrolijker, slanker ect. Met goede moed begin je eraan. Je haalt gezonde voeding in huis en neemt een abonnement op de sportschool. Je start, maar na verloop van tijd verval je in je oude patroon. Heel begrijpelijk, want mijns inziens is de stap vaak te rigoureus. Bovenal ben ik van mening dat de verandering die je wilt doormaken op een manier zou moeten die bij jou past. Op die manier kun je de verandering op een ontspannen wijze doormaken en niet op wilskracht. 

Tot nu toe vertel ik je misschien niets nieuws, lees een artikel over beter in je lijf komen en je leest soortgelijke verhalen, vaak ook nog met de kreet “Als ik het kan, dan kan jij het ook”. Tenenkrommend… Wat het bij mij vooral naar voren brengt is het interne stemmetje die zegt “Ja, ja dat kun je nu wel zeggen, maar bij mij werkt het toch echt anders”. En weet je? Dat klopt. Iedereen is anders, iedereen heeft een eigen achtergrond, omgeving en dus andere behoeften. Wat voor mij werkt hoeft voor jou niet te werken. En daar gaat het verschil komen. Ik wil samen met jou gaan kijken waar je tegenaan loopt. Wat zou je anders willen zien. 

Uitgangspunt is jouw leefstijl; hoe ziet jouw voedingspatroon eruit, waar vind jij je ontspanning in, hoe is het met je lijf en hoofd gesteld. Is de voeding die jij tot je neemt, voedend voor jou. Je zal versteld staan hoe een kleine aanpassing in voeding je energie geeft, waardoor je meer gemotiveerd bent om andere aanpassingen te doen in je leven. Is de ontspanning in je leven voldoende aanwezig, krijg je voldoende energie van jouw manier van ontspannen. Wat levert het jou nu op. 

Mijn motto is “Kracht vanuit ontspanning”. Ik geloof erin dat je verandering teweegbrengt door te kijken naar waar je behoeften liggen in tegenstelling tot het inzetten van wilskracht. 

Wat kun je verwachten van een “Keukentafelgesprek”.

We gaan vooral samen onderzoeken, een opengesprek waarin we alles op tafel leggen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit soms lastig kan zijn, het is belangrijk om zo tot de kern van je eigen verlangen en tevredenheid te komen. Het is zeker niet de bedoeling om te gaan leven als een monnik, in tegendeel. Het leven gaat om genieten, welke keuzes maak je hierin. Welke kleine aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat je vanuit je binnenste meer kracht voelt ontstaan, waardoor je je beter en tevredener gaat voelen en automatisch andere keuzes maakt. 

Nadat we samen in kaart hebben gebracht waar je verandering in aan wilt brengen, gaan we kijken hoe deze te verwezenlijken is. In de loop van de tijd heb ik een netwerk opgebouwd van mensen met verschillende expertises o.a; yoga, ademtherapie, coaching, en psychotherapie, daar kunnen we dus ook zeker gebruik van maken. Daarnaast maken we afspraken over hoe, hoeveel en wanneer we contact hebben. De duur van het traject is dus afhankelijk van de afspraken die wij maken. Gemiddeld zal het zo tussen de twee a drie maanden zijn.

Wat ik je kan bieden is een vertrouwde down to earth benadering, geen fancy of hippe bedoeling, maar een connectie waarin we samen opzoek gaan naar wat bij jou past vanuit ontspanning. Ik zal je stok achter de deur zijn. Kosten van het “keukentafelgesprek” zijn 90 euro. Alle daaropvolgende contact momenten (zoom of telefonisch) zonder behandeling bedragen 15 euro per gesprek. Het eerste gesprek duurt ongeveer 1, 5 uur, de volgende contactmomenten duren maximaal 30 minuten. Mocht je gedurende het traject gebruikmaken van behandelingen, dan zijn de kosten 65 euro per behandeling. Ben je aanvullend verzekerd, dan wordt een deel van de behandeling vergoed.  

Recommended Articles