Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Tijd voor jezelf nemen is misschien wel extra belangrijk tijdens je zwangerschap. De veranderingen in je lichaam zorgen voor andere spanningen in je lijf dan je gewend bent. 

Je bent van harte welkom bij Bibi van Kracht vanuit Ontspanning, niet alleen voor ontspannende behandelingen, maar ook wanneer je specifieke klachten ervaart tijdens je zwangerschap. Bibi heeft uitgebreide kennis en ervaring opgedaan door diverse scholingen en biedt behandelingen die gebruik maken van acupunctuur, reflexzonetherapie en massagetechnieken.

Tijdens je zwangerschap kun je verschillende klachten ervaren, zoals misselijkheid, hoge bloeddruk, vochtophoping, vermoeidheid, pijnklachten, slaapproblemen, obstipatie, stuitligging, angst en het niet op gang komen van de bevalling. Bibi kan je helpen bij het verlichten van deze klachten en het bevorderen van je algehele welzijn.

Met behulp van acupunctuur, reflexzonetherapie en massagetechnieken past Bibi haar behandelingen aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ze zal naar je luisteren, je situatie evalueren en een behandelplan op maat maken om jouw klachten te verminderen en je welzijn te bevorderen.

Neem gerust contact op met Bibi van Kracht vanuit Ontspanning om een afspraak te maken en je klachten tijdens de zwangerschap aan te pakken. Bibi staat klaar om je te ondersteunen en een rustgevende en helende ervaring te bieden tijdens deze bijzondere fase van je leven.