Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bibi
Average rating:  
 13 reviews
 by Wim

Top, magische handen. Iedere maand ga ik voor een lichaamsmassage naar Bibi toe.

 by Marjolein

Sinds de geboorte van mijn jongste dochter kampte ik met klachten rond om mijn menstruatie. Veel bloedverlies, krampen en snel boos. Wat doorwerkte op mijn gezin. Ik heb van alles geprobeerd en ben uiteindelijk bij Bibi terecht gekomen via een vriendin van mij, die bij haar is geweest in haar zwangerschap. Na de eerste behandeling merkte ik al direct verschil. Voelde mij vrijer in mijn lijf, alsof ik weer een beetje meer mezelf werd. Mijn eerste menstruatie na de behandeling was al een wereld van verschil, de bloedingen minder intens, waardoor ik vrijer was. En voor mijn omgeving misschien wel het belangrijkste mijn buien waren minder intens. Bibi had het over een stagnatie, die is blijkbaar verholpen. Voor het eerst in 15 jaar is mijn menstruatie niet meer lijdend. Ik ben nu een aantal keer bij Bibi geweest. kom nu nog bij haar voor het onderhouden van mijn lijf.

 by AvD

Via, via werd Bibi mij meerdere keren aanbevolen door bezorgde vrienden.

Laatste 3 jaar heb ik ongelofelijk traumatische ervaringen opgedaan die mij in een hele gespannen, verdrietige positie heeft gebracht.

Door die stress is naast mijn gestresste lijf, overvolle geest ook mijn tinnitus ook tot een "oorverdovend" niveau gestegen dat mijn leven niet makkelijker maakt.
Ik heb nu 2 behandelingen gehad bij Bibi.

Vooral het fijne én het bijzondere bij Bibi vind ik, is dat ze VOELT waar mijn lichaam (misschien zelfs ziel & geest) "in de knoop zit".

Al héél snel raakte ze aan op bepaalde plekken en drukte op dat punt dat er werkelijk een gloed van RUST & GELUK als een golf door mijn lijf stroomde.

EN tegelijkertijd voelde ik direct een vorm van verlichting in mijn hoofd waardoor tinnitus direct tonen lager ging zitten. Tinnitus is niet te verhelpen, maar wel te verlichten !

WOW !!!

Ik werd volledig verrast en was in laatste 4 jaar totaal vergeten dat dit gevoel nog bestond en vroeger ook zo was......
en nu...
besefte ik me gelukkig dat het er nog is en dus kan !!

Dat geeft mij HOOP en ZIN om door te zetten !!
Wát een ervaring was dit....

Met onbetaalbare DANK aan een lief en begrijpend mensen mens Bibi !!

 by Marion

Ik was al bekend met de behandelingen van Bibi maar afgelopen weekend was ik na een combinatie van een massage en acupunctuur, weer verbijsterd van het resultaat.
Een maand geleden heb ik mijn schouder gebroken. Bibi heeft met alle zorg en aandacht de doorstroom van energie, lymfe en bloedbanen weten te stimuleren waardoor mijn pijn vele malen minder is geworden en de mobiliteit van de schouder en arm vele malen beter is.
Al met al een hele fijne behandeling met een fantastisch resultaat.

 by Thomas

Doordat ik veel sport is mijn lichaam gevoelig voor pijntjes. Ik had al een tijd last van mijn knie door een verdraaiing. Bibi heeft mij hiervan afgeholpen.

 by Tanika

Voor mij de 1e keer om te ervaren hoe voetreflex en accupunctuur aanvoelen. Bibi is een hele aardige vrouw die goed uit kan leggen wat ze voelt en hoe dingen in verbinding staan.

 by Margriet Brink

Helende handen, de juiste intentie en een onuitputtelijke daadkracht. Allen kwaliteiten die Bibi bezit. Fantastische therapeute!

 by Paula

Wat is Bibi een warm, hartelijk, toegankelijk persoon, die veel voelt via haar handen. Was voor mij de 1e kennismaking, en je voelt je direct op je gemak bij haar. Ik heb een heerlijke, ontspannen voetreflexbehandeling gehad, waarbij Bibi nog wat extra accupunctuurpunten meepakte.

 by Mirjem

Bibi voelt mij altijd heel goed aan en neemt uitgebreid de tijd om te bepalen wat ik nodig heb. Ze geeft ook uitleg wat dingen betekenen en waar de drukpunten mee in verbinding te staan. Hele fijne behandeling zowel de voetreflex, massage als de acupunctuur. Heel laagdrempelig om eens kennis te maken met deze vorm van ontspanning voor lichaam en geest.

 by Jon

Zeer fijne behandeling, waarmee verschillende expertise wordt ingezet voor een goed resultaat.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
[instagram-feed]