Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bibi
Average rating:  
 8 reviews
 by Tanika

Voor mij de 1e keer om te ervaren hoe voetreflex en accupunctuur aanvoelen. Bibi is een hele aardige vrouw die goed uit kan leggen wat ze voelt en hoe dingen in verbinding staan.

 by Margriet Brink

Helende handen, de juiste intentie en een onuitputtelijke daadkracht. Allen kwaliteiten die Bibi bezit. Fantastische therapeute!

 by Paula

Wat is Bibi een warm, hartelijk, toegankelijk persoon, die veel voelt via haar handen. Was voor mij de 1e kennismaking, en je voelt je direct op je gemak bij haar. Ik heb een heerlijke, ontspannen voetreflexbehandeling gehad, waarbij Bibi nog wat extra accupunctuurpunten meepakte.

 by Mirjem

Bibi voelt mij altijd heel goed aan en neemt uitgebreid de tijd om te bepalen wat ik nodig heb. Ze geeft ook uitleg wat dingen betekenen en waar de drukpunten mee in verbinding te staan. Hele fijne behandeling zowel de voetreflex, massage als de acupunctuur. Heel laagdrempelig om eens kennis te maken met deze vorm van ontspanning voor lichaam en geest.

 by Jon

Zeer fijne behandeling, waarmee verschillende expertise wordt ingezet voor een goed resultaat.

 by Danielle

Ik ben bij Bibi terechtgekomen tijdens mijn zwangerschap - ik had last van zware migraine. Bibi heeft me gedurende mijn zwangerschap fantastisch ondersteund, niet alleen met acupunctuur en massage maar ook door de fijne gesprekken. Ze heeft me van de migraine af geholpen en gedurende de laatste fase van mijn zwangerschap hebben we samen voorbereid op de bevalling. Ik heb de steun van Bibi als zeer waardevol ervaren en zou haar aan iedereen aanbevelen! <3

 by Mirjam

Ik ben bij Bibi terecht gekomen omdat ik last van migraine had. Met acupunctuur en voetreflex heeft zij mij hier vanaf geholpen. Af en toe heb ik nog wel hoofdpijn, maar niet vergelijkbaar met wat het was. Nu ga ik zo af en toe voor een soort “onderhoudsbehandeling”. Ik voel mij altijd weer heerlijk ontspannen als ik bij haar vandaan kom.

 by Shirley

De massage was erg fijn, bibi weet wat ze doet en dat voel je. Ik heb een massage van 90 minuten gekozen en kwam helemaal als nieuw weer buiten. Heb heerlijk geslapen die avond.