Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Bon voor een Massage of andere behandeling

Een heerlijke verassing voor een leuke gelegenheid of gewoon zomaar. Een ontspannende massage of 1 van de andere behandelingen.

Wanneer je een cadeaukaart koopt is deze vanaf moment van aankoop 1 jaar geldig. Te gebruiken voor een (zwangerschap)massage of een ontspannende voetreflexzonetherapeutische behandeling. De cadeaubonnen zijn alleen geldig met code.

Na betaling wordt de cadeaubon, zo snel mogelijk naar je toegestuurd.

Zwangerschaps Fotoshoot

Wil je je laten fotograferen tijdens je zwangerschap, dan kun je bij mij terecht. Na kennismaking en bespreken wat je zou willen maken we samen een plan en een afspraak om daadwerkelijk te gaan fotograferen. We kunnen er voor kiezen om op lokatie bijvoorbeeld bij jou thuis of in de duinen te fotograferen, of bij mij in de “thuis”studio.

Kosten van een shoot zijn 125 euro daar zitten dan klein formaat digitale foto’s bij (geschikt voor Social Media) en 1 afdruk op a3 formaat. De shoot vind dan plaats bij mij thuis.

Meerprijs voor op lokatie, tussen de 50 en 75 euro.

Wil je de fotoshoot cadeau doen dan kun je ook kiezen voor een cadeau pakket bestaande uit een massage en fotoshoot bij mij thuis. De afspraak voor de fotoshoot moet binnen 3 maanden na aanschaf van de bon worden gemaakt.