Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Het uitgangspunt bij reflexzonetherapeutische behandeling is de onderliggende oorzaak te vinden van je klacht. Tijdens onze eerste ontmoeting zetten we uiteen wat jouw klachten zijn en waar je behoeften liggen. In de meeste gevallen zal ik beginnen met een voetreflexzonetherapeutisch intake behandeling. De voeten zijn voor mij een goede ingang om te ontdekken waar de disbalans in jouw lichaam zit en welke emoties eventueel ten grondslag liggen aan jouw klacht. Naar aanleiding van mijn bevindingen en aard van de klacht onderzoek ik ook het lichaam naar disbalans. Ik volg de energie van het lichaam en ga daarbij opzoek naar blokkades. Ik volg niet zozeer de spieren in het lijf als wel de meridianen.

Het kan voorkomen dat ik hierbij andere technieken gebruik indien ik dat wenselijk acht. Denk hierbij aan cupping, moxa of acupunctuur. Uiteraard altijd in overleg.

De reflexzonetherapeutische behandeling is een combinatie van verschillende technieken, waarbij ik opzoek ga naar de onderliggende oorzaak. Hierdoor is iedere keer dat je bij mij op de tafel ligt weer anders.

Interesse? maak nu een afspraak!