Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Een combinatie van Cupping en Massage, werkt heel diep door op je spieren, bindweefsel en zorgt voor een goede doorbloeding van de huid. Je spiertonus, huidstructuur en energie verbeterd.  

Cupping kun je gebruiken bij gespannen spieren, stijve gewrichten, (sport)blessures, slechte doorbloeding, vochtafdrijving en verwijderen van pathogenen (ziekteverwerkers) uit het lichaam. 

Hoe werkt het met betrekking tot huidverbetering? Door de vacuum die ontstaat bij het plaatsen van de cup wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd, de huid verstevigd en wordt veerkrachtiger. Wil je hier een zichtbaar en blijvend effect, dan zijn er 6 à 10 behandelingen nodig. Voorop in mijn behandelingen staat de opbouw van de intensiteit om te voorkomen dat het een pijnlijke ervaring zal zijn.

Voordat ik overga op een cupping behandeling, kijk ik altijd of het geschikte behandelvorm is voor jou. Zit je slecht in je energie, dan is dit bijvoorbeeld niet altijd de beste behandelvorm. Zo zijn meer situaties waarin niet gecupped mag worden.

versterken van het lichaam doormiddel van cupping