Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Mijn favoriet ontbijt van het moment. Heel erg lekker, snel en gezond. Dit ontbijt helpt je milt energie het, verbrandingsvuurtje van je spijsvertering op te stoken. Het is voldoende voedzaam om tot de lunch door te kunnen gaan. En het is zo makkelijk

Blikje linzen (goed afspoelen)
Scheutje bouillon (ik heb altijd een potje bottenbouillon* in de koelkast staan)
Klein stukje feta
Gebakken abrikoos
Paar blaadjes basilicum
Handje pecannoten

*bottenbouillon maak ik altijd zelf, Bij de slager haal ik een stukje schenkel voor de soep. Doe wat wortelen, prei, ui, selderij, een biologisch bouillon blokje in de pan met ruim water, Dit laat ik ongeveer tussen de 6 a 8 uur zachtjes doorkoken.

Recommended Articles

[instagram-feed]