Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Dit ben ik, moeder van 3 pubers; Jasmijn, Mila en Pepijn. Met z’n vieren wonen we in oud-Rijswijk.

Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk. De eerste jaren kon je bij mij terecht voor voetreflexzonetherapie en therapeutische lichaamsmassage. Sinds 2020 heb ik mijn acupunctuur diploma opzak met specialisatie behandelingen rondom zwangerschap & bevalling en cosmetische acupunctuur.

Het is mijn drijfveer om mensen terug te brengen naar de kern van hun kracht, de vonk weer aan te wakkeren. Ik ben ervan overtuigt dat je in je kracht komt vanuit diepe ontspanning. Het behalen van doelen zonder wilskracht, onderzoekend naar wat je behoeften zijn.

Gedurende je leven zetten emoties zich vast in je lichaam, diep in je cellen. Emoties die niet worden verwerkt zetten zich vast in je lijf. Het vastzetten van de emoties veroorzaakt uiteindelijk klachten. Tijdens mijn behandelingen ga ik opzoek naar deze vastgezette emoties. Ik help je energie rondom de emoties te laten stromen waardoor de balans in je lichaam zich herstelt.

Kennis is het anker van mijn behandelingen, die ik onder andere heb opgedaan tijdens twee Hbo studies; Voetreflexzonetherapie en Acupunctuur. Regelmatig volg ik bijscholingen om mijn kennis te verbreden c.q. te verdiepen.  Ik ben erg geïnteresseerd in voeding, wanneer je bijvoorbeeld goed ontbijt, heb je je halve kracht al binnen voor de komende dag. Welke voeding past bij jou? Een hele fijne vraag aangezien het antwoord voor iedereen anders is.

Daarbij heb ik het geluk dat ik een bepaalde gevoeligheid heb, waardoor ik vaak bij de cliënt de achterliggende emotie bij de lichamelijke klacht voel. Dit helpt mij om tot de kern van je klacht te komen. Het mooie aan mijn werk vind ik het oplossen van de ‘puzzel’. Alle losse stukjes bij elkaar brengen in 1 verhaal.

Iedereen is welkom in mijn praktijk, ik zal altijd kijken of ik de beste optie ben voor jou of dat ik denk dat je bij een ander meer op je plek bent.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een behandeling.

Veel liefs van mij.