Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Mijn eigen praktijk bestaat sinds 2010, waar ik aanvankelijk voetreflexzonetherapie en therapeutische lichaamsmassages aanbood vanaf 2020 is dit uitgebreid met acupunctuur.

Mijn drijfveer is om mensen terug te brengen naar de kern van hun kracht en innerlijke vonk te laten ontwaken. Diepe ontspanning zie ik als de weg naar innerlijke kracht. Het bereiken van doelen is niet alleen een kwestie van wilskracht, maar ook van het onderzoeken van jouw behoeften.

Emoties worden in ons lichaam opgeslagen, diep in onze cellen. Onverwerkte emoties veroorzaken uiteindelijk klachten. Mijn behandelingen zijn gericht op het vinden van deze vastgezette emoties en het herstellen van de balans in het lichaam door energiestromen weer op gang te brengen.

Ik heb waardevolle kennis opgedaan tijdens mijn twee HBO-studies: Voetreflexzonetherapie en Acupunctuur. Om mijn kennis te verbreden en verdiepen, volg ik regelmatig bijscholingen. Voeding heeft ook mijn grote interesse; ik geloof dat een goed ontbijt de helft van je kracht voor de dag kan geven. Welke voeding bij jou past, is een belangrijke vraag die voor iedereen anders is.

Mijn gevoeligheid stelt me in staat om vaak de achterliggende emotie bij lichamelijke klachten bij mijn cliënten aan te voelen, wat helpt om tot de kern van jouw klacht te komen. Het oplossen van de ‘puzzel’, waarbij alle losse stukjes samenkomen in één verhaal, is het mooiste aspect van mijn werk.

Iedereen is welkom in mijn praktijk. Ik zal altijd kijken of ik de beste optie voor jou ben, of dat ik denk dat je wellicht beter op je plek bent bij een andere behandelaar.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs voor een behandeling.

Veel liefs en ik hoop je te ontmoeten bij mij in de praktijk.

Bibi

[instagram-feed]