Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Natuurlijke Benadering voor Huidverjonging

Ontdek de voordelen van cosmetische acupunctuur, een niet-chirurgische behandeling die gericht is op het verbeteren van jouw huidconditie en het verminderen van tekenen van veroudering. Met behulp van de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) harmoniseer ik de energiestroom in jouw lichaam en bevorder ik de gezondheid van jouw huid.

Een Holistische Benadering voor een Stralende Huid

Bij cosmetische acupunctuur plaats ik fijne, steriele naalden op specifieke acupunctuurpunten in jouw gezicht en lichaam. Ik kies deze punten zorgvuldig op basis van jouw individuele behoeften, om de doorbloeding te stimuleren, de productie van collageen en elastine te verhogen, ontstekingen te verminderen en de energiebalans te versterken.

Realistische Verwachtingen en Behandelingstraject

Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben van de resultaten van cosmetische acupunctuur. De effecten kunnen positief zijn op jouw algehele huidconditie en het verminderen van rimpels, fijne lijntjes, verslapping, pigmentatie en andere tekenen van veroudering. Houd er echter rekening mee dat individuele resultaten kunnen variƫren, afhankelijk van factoren zoals jouw huidconditie, algehele gezondheid, levensstijl en de consistentie van de behandelingen.

Een typisch behandeltraject bestaat doorgaans uit 6 tot 12 sessies, wekelijks of tweewekelijks uitgevoerd. Gedurende de behandelingen zul je merken dat er verbeteringen optreden in jouw huidtextuur, stevigheid en helderheid. Het behouden van de resultaten vereist echter een goede huidverzorging, gezonde levensstijlgewoonten en eventuele aanvullende behandelingen die ik aanbeveel.

Veiligheid en Bijwerkingen

Bij cosmetische acupunctuur bestaat de mogelijkheid van het ontstaan van blauwe plekken op de plaatsen waar ik de naalden plaats. Dit is een normale reactie en verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Wees gerust, ik zorg voor een veilige en hygiƫnische omgeving tijdens de behandeling.

Vertrouw op Mijn Ervaring en Deskundigheid

Ik begrijp dat je alleen het beste wilt voor jouw huid. Als gekwalificeerde acupuncturist ben ik gespecialiseerd in cosmetische acupunctuur en zal ik een grondige beoordeling uitvoeren om een behandelplan op maat te maken dat past bij jouw individuele behoeften en verwachtingen. Ik zal je ook voorzien van aanvullende adviezen om je te helpen een gezonde huid te behouden.

Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken en ontdek hoe cosmetische acupunctuur jou kan helpen bij het bereiken van een stralende, jeugdig uitziende huid.

Voorafgaand aan het traject zal ik een uitgebreide intake afnemen, hierop wordt de onderliggende behandeling gebaseerd. Dit is van belang omdat iedereen anders is en dus andere behoefte heeft. Besluit je na de intake het traject te willen doen, dan zal ik de kosten van de intake niet doorberekenen. De cosmetische acupunctuur is 70 euro per behandeling.

Boek je intake hier.

[instagram-feed]