Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Een niet chirurgische ingreep en toch een gezichtsverjongende behandeling. Het kan met cosmetische acupunctuur. Een combinatie van traditionele acupunctuur om het lichaam van binnenuit aan te sterken en het geven van een schoonheidsbehandeling d.m.v. minuscule naaldjes in de rimpels en fijne lijntjes van je gezicht te zetten. Het is een holistische aanpak; je gaat er niet alleen frisser en jonger uitzien, onderliggende disbalans worden ook aangepakt, waardoor je je ook energieker en meer gegrond zal voelen.

In tegenstelling tot injectables en botox blijft je gezicht haar eigen karakteristieken behouden.

Al na de eerste behandeling zal je er frisser en stralender uitzien.

Om een goed resultaat te krijgen en te houden, zijn er ongeveer 10 behandelingen nodig in een vrij korte periode. In de eerste 3 weken, twee maal per week, voor de overige 4 behandelingen kom je 1 keer per week naar de praktijk. Ik raad je aan om ongeveer 1 maal per 4 à 6 weken voor een herhalingsbehandeling te komen om het resultaat bij te houden. Aan het begin van het de reeks cosmetische acupunctuur maken we 10 de afspraken zodat de continuïteit is gewaarborgd.

Welke effecten kun je verwachten:

  • Tekenen van het ouder worden verminderen, de fijne lijntjes verminderen en de diepere rimpels worden oppervlakkiger.
  • Poriën worden minder zichtbaar.
  • Doorbloeding van de huid en het onderliggende weefsel verbetert.
  • De huid krijgt weer een gezonde kleur en glans.
  • Vochtbalans hersteld in de huid van hals en gezicht.
  • De tekenen van stress verdwijnen uit het gezicht.
  • Het hangende effect in het gezicht van oogleden, wangen en hals verminderen.

Acupunctuur richt zich op herstel van binnenuit. Je zal merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten, je energie neemt toe. Kortom een weldaad voor je hele lijf welke te zien zal zijn aan de buitenkant.

Voorafgaand aan het traject zal ik een uitgebreide intake afnemen, hierop wordt de onderliggende behandeling gebaseerd. Dit is van belang omdat iedereen anders is en dus andere behoefte heeft. Besluit je na de intake het traject te willen doen, dan zal ik de kosten van de intake niet doorberekenen. De cosmetische acupunctuur is 70 euro per behandeling.

Boek je intake hier.