Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Het zwangerschapstraject heb ik in het leven geroepen om je te begeleiden vanaf het prille begin van je zwangerschap tot na de bevalling. Tijdens dit traject is er aandacht voor alle veranderingen, zowel mentale als fysieke. 

Vaak genoeg krijg ik vrouwen in de praktijk die tijdens de zwangerschap last hebben gehad van misselijkheid, oververmoeidheid, rugklachten enz.. “Het hoort er nu eenmaal bij” hoor ik vaak. Dat is niet zo! Door tijdens je zwangerschap reflexzonetherapeutische/ acupunctuur behandelingen te ondergaan voorkom je klachten. Het doel dit traject is je een zo fijn mogelijke zwangerschap en bevalling te geven. 

De begeleiding gedurende je hele zwangerschap zorgt voor een zo prettig mogelijke ervaring en zorgt voor een spoedig herstel na je bevalling. Het snelle herstel is niet zozeer bedoeld om snel weer aan de slag te gaan, maar om optimaal van je pas geboren kindje te kunnen genieten. In China trekken ze voor het herstel 1 jaar uit, en dat is niet voor niets. Een zwangerschap en bevalling vragen veel van je lichaam. 

In de praktijk staat een heerlijke massagetafel met een uitsparing voor je buik en borsten. Op deze tafel kun je weer eens op je buik liggen terwijl je een heerlijke lichaamsmassage krijgt. 

Gemiddeld genomen zal je twee keer per maand bij mij in de praktijk komen voor een behandeling, al naar gelang jouw behoefte.

Kom gerust langs voor een eerste kennismakingsbehandeling om te kijken en te voelen of het iets voor jou is. Ben je aanvullend verzekerd, dan wordt er door de meeste verzekeringen een aanzienlijk deel vergoedt. 

Wil je meer weten? neem contact met mij op. 

optimale verzorging voor jou tijdens je zwangerschap