Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Wil je je fitter, energieker, vrolijker voelen.

Tijdens een keukentafelgesprek leggen we alle kaarten op tafel. Wat is je doel? Wat zijn je valkuilen, en vooral wat zijn de onderliggende behoeften hiervan. Hoe zijn deze te ondervangen, zodat je vanuit ontspanning in je kracht kan komen te staan.

Met behulp van voedingsadviezen en leefstijl adviezen gaan we in een periode van 2 tot 3 maanden aan de slag al dan niet ondersteund met behandelingen in mijn praktijk of met doorverwijzing naar derden.

We gaan vooral samen onderzoeken, het is belangrijk om de kern van je eigen verlangen en tevredenheid te onderzoeken. Welke “kleine” aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat je vanuit je binnenste meer kracht voelt ontstaan, waardoor je je beter en tevredener gaat voelen en automatisch andere keuzes maakt. 

Kosten van het “keukentafelgesprek” zijn 90 euro. Alle daaropvolgende contact momenten (zoom of telefonisch) zonder behandeling bedragen 15 euro per gesprek. Het eerste gesprek duurt ongeveer 1, 5 uur, de volgende contactmomenten duren maximaal 30 minuten. Mocht je gedurende het traject gebruikmaken van behandelingen, dan zijn de kosten 65 euro per behandeling. Ben je aanvullend verzekerd, dan wordt een deel van de behandeling vergoed.  

Boek nu

Lees ook mijn artikel over de keukentafelgesprekken.