Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Ontdek hoe acupunctuur, moxatherapie en reflexzonetherapie kunnen helpen bij het draaien van een baby in stuitligging naar de juiste positie. Bij een baby in stuitligging kunnen deze therapieën effectief zijn om een natuurlijke draaiing te bevorderen.

Acupunctuur maakt gebruik van specifieke acupunctuurpunten om de energiestroom in het lichaam te beïnvloeden en de samentrekkingen van de baarmoeder te stimuleren. Door gerichte stimulatie van deze punten kan de baarmoeder ontspannen, waardoor de baby meer ruimte krijgt om te draaien.

Moxatherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van smeulende moxakruiden, kan ook helpen bij het draaien van de baby. Door het verwarmen en stimuleren van bepaalde acupunctuurpunten wordt de baarmoeder ontspannen, waardoor de baby gemakkelijker kan draaien.

Daarnaast kan reflexzonetherapie een effectieve aanvulling zijn. Door specifieke reflexpunten op de voeten te stimuleren, kan de therapeut de spieren en ligamenten in het bekkengebied ontspannen, wat de baby aanmoedigt om te draaien.

Het is belangrijk op te merken dat deze therapieën geen garantie bieden voor succes en dat individuele resultaten kunnen variëren. Vooral van belang is dat je “optijd” een afspraak maakt. Het liefst al met 34 weken, aangezien je baby dan over het algemeen nog voldoende ruimte heeft te kunnen draaien.

Recommended Articles