Phone

0624762624

Email

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 08:00-17:00

Kinderen zijn nooit te jong om te behandelen. Het komt voor dat een baby’tje na een bevalling lichamelijke klachten heeft. Dit kun je onder andere merken aan overmatig huilen, ontevredenheid, huilen bij aan en/of uitkleden. Reflexzone kan hierbij uitkomst bieden. Reflexzone zorgt er dan voor dat lichamelijke disbalans ontstaan door de bevalling verholpen kan worden. Doordat je via de voeten behandeld is het een volledig veilige manier van behandelen.

Opgroeiende kinderen

Bij opgroeiende kinderen kom je weer hele andere problemen tegen. Frustratie, angsten, bedplassen, gedragsproblemen, leerproblemen enz… Mijn ervaring met kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar is dat reflexzonetherapie vrij snel effect heeft. Dit komt naar mijn inzicht doordat de klachten/problemen nog niet zo diep geworteld zitten.

Puberteit

In de pubertijd krijg je weer met hele andere zaken te maken. Hormonen slaan op hol. De een heeft daar bijna tot geen last van, en doorlopen de pubertijd met de gebruikelijke “verkenningstochten”. Er zijn ook kinderen die er toch wat meer last van hebben. Denk aan onzekerheid, faalangst, depressieve gevoelens of acne. Het hoort er misschien allemaal bij, al is het vaak goed te behandelen tot een fijner niveau.